Derfor er det viktig å ta vare på helsa som advokat

Alle vet at det er viktig å trene og spise sunn mat. Myndighetene kommer med helseråd og anbefalinger om hva man bør spise og ikke spise, for at befolkningen skal holde seg frisk, slik at alle kan arbeide og være en del av samfunnet på en trygg og sunn måte for seg selv og andre. Det er lurt også for sin egen del å ta vare på kroppen sin. Når man spiser sunt og trener regelmessig vil man føle seg bedre, både mentalt og fysisk sett. Trening utløser hormoner som får deg til å bli glad, og som dermed fører til at man har mer energi i hverdagen. Å spise sunt, som grovbrød og salat, fører til at hjernen blir glad og fungerer bedre, samtidig som man gir kroppen den næringen og de vitaminene den trenger for å fungere optimalt. Både blodårer og hele kroppen generelt vil tjene på å spise sunn mat.

For mennesker med en aktiv jobb er dette svært viktig å tenke på, fordi man trenger mye energi for å kunne utføre sitt arbeid best mulig. Men for advokater er dette minst like viktig, da jobben krever en viss mengde konsentrasjon og fokus. Arbeidet som advokat kan til tider være svært krevende og by på mange utfordringer. Det er derfor lurt å møte disse utfordringene med et klart sinn, noe man kan gjøre dersom man maten kropp og sinn med næringsrik mat som holder deg mett lenge og gir deg den energien du trenger i ditt arbeid. Ikke alle tenker over viktigheten av å leve et sunt liv, men det finnes så mange fordeler at de er vanskelige å overse. Det kan også føre til at du kan være lenger i arbeid, og dermed holde på med ditt favorittyrke i lang tid.

Å føre en sunn livsstil kan altså resultere i et lengre liv med bedre livskvalitet enn dersom man ikke hadde levd på denne måten. Fordelene er derfor svært tydelige og det finnes ingen unnskyldning å ikke skulle bry seg om sin egen helse. For advokater det ekstra viktig å holde seg frisk. Dersom man for eksempel er forsvarsadvokat, og en dag skal i rettssalen for å forsvare sin klient og føler man er litt syk, eller brygger på noe, kan man rett og slett ikke bare utsette rettssaken. Visse møter kan man ikke avlyse samme dag eller dagen i forveien, fordi det er så mange involverte parter at det går utover mange andre dersom man plutselig skulle finne ut at man er syk. Dette går rett og slett ikke, derfor er det uhyre viktig at man tar vare på seg selv og egen helse, slik at man hver dag kan komme på jobb med nok energi og livsglede.

2017-05-29T20:20:51+00:00