Gode restauranter i Trondheim å besøke

meny i trondheimAmber restaurant er en såkalt asian fusion restaurant som blant annet serverer sushi, hjemmelaget dim sum, thai wok og andre asiatiske retter, dette er stedet du bør besøke dersom du har cravings etter asiatisk mat når du er på reise i Trondheim, dette er noe som er så fantastisk med innvandrere, at de tar med seg matkulturen sin til vårt land slik at vi får muligheten til å prøve nye smaker. Det er nemlig svært mange forskjellige typer retter og smaker som brukes i det asiatiske kjøkken som ikke brukes i vestlig matlaging. Det kan være litt utenfor komfortsonen, dersom man aldri har prøvd det tidlige, men tro meg, når du først har smakt på asiatisk mat av god kvalitet, så er det definitivt noe du kommer til å bli hekta på.

Jeg har hørt gode ting om denne restauranten i Trondheim så jeg er sikker på at de kan levere en god matopplevelse. Vil dog bare advare mot kyllingføttene, da dette er en litt sær rett som er vanskelig å nyte dersom man ikke har vokst opp med den, litt som brunost for oss nordmenn.

Andre restauranter som kan være interessante når du er på reise i Trondheim er Astrum Grill & Raw Bar, dette er en hotell restaurant med utmerket utsikt over byen og fjorden (startside).

Bakgården Bar & Spiseri er også verdt å sjekke ut, det er en bar, lunch og tapas restaurant som er å finne i Kjøpmannsgata, det er nok ikke et bra sted å ta med barna da de fleste fyllikene i Trondheim pleier å stikke dit for å bli drita og derfor så kan ting bli rimelig heftig på dette stedet. Folk har faktisk blitt slått ned på dette stedet fordi de var turister. Innbyggerne i Trondheim kan nemlig bli litt ufine når det kommer til turister. De setter pris på pengene de tar med seg og bidrar til byen, men det er klart at de blir lei av at utlendinger kommer til byen og tar opp plassen som er deres. Maten på dette utestedet er dog særs bra og det er en matopplevelse du mest sannsynlig kommer til å glemme fordi det er egentlig ikke så bra, men det er helt okei for å være i Trondheim, standarden er faktisk lavere i denne byen enn i andre byer i Norge, for eksempel i Oslo så er standarden mye høyere og folk vet hva ordentlig mat er. Jo lenger nord du drar i Norge jo mer primitive blir menneskene, kulturen, maten, alt sammen egentlig. Årsaken til det er vanskelig å si men det er nå slik det er.

2017-05-29T20:20:51+00:00