Straffesak i Trondheim

Et eksempel er når en ung mann bestemte seg for å snike i taxikøen, når han gjorde dette så ble selvfølgelig personen som egentlig var før han svært provosert og reagerte med å direkte slå vedkommende i ansiktet, slik at han falt med bakhodet først ned i asfalten. Dette første til at vedkommende dessverre døde. Dette er et tragisk eksempel på hva som kan skje dersom man ikke er forsiktig blant alkohol, man må respektere alkohol. Det er greit å ta seg noen øl eller noen shot og feste, men som sagt så må man vise respekt, spesielt i Trondheim, hvor politiet har konstatert med at befolkningen generelt er mer aggressive enn i resten av landet.

 

Når dette er sagt så er det kanskje på tide å bytte tema til noe som er litt mer trivelig å snakke om, nemlig at Trondheim faktisk har en gamleby som kan være ganske så interessant å besøke, dersom du kultiverer en interesse for historie, arkitektur eller dersom du har andre årsaker til at dette kan virke interessant for deg. Det kan også være en fin ting å gjøre selv om du i utgangspunktet kanskje tror at dette ikke er noe for deg, bare for å se om du kanskje får noen nye tanker eller noe slikt. Nye impulser kan faktisk være godt for deg noen ganger, selv om du kanskje tror at det bare er sløsing av tid.

I Trondheim så er det mange som liker den gamle delen av byen og mener den er svært rolig og behagelig å befinne seg i. Den er ikke moderne i det hele tatt og det er kanskje noe av sjarmen med den. De fleste store byer i Norge har en lignende gamleby, som vi alle har et ansvar å bevare.

Kanskje dersom man innså at ens skattebidrag går til prosjekter som dette, å ivareta vår historie, så ville man vært litt mindre provosert når man faktisk tenker på at man betaler skatt. Dersom det ikke er nok for deg at du får gratis helsetjenester dersom du har behov for det.

Det som er interessant er at mange i Trondheim ikke er interessert i å ha noe med innvandrere å gjøre, men det er ikke noe problem for dem å spise maten de forbereder på sine restauranter. Ofte så drar norske familier på restaurant besøk hos både indiske restauranter og thai restauranter. Dette er for noen ikke helt moralsk riktig, men det tyder bare på at det moralske kompasset fungerer forskjellig for oss alle, på godt og vondt.

Andre gode ting med Trondheim er naturen, det finnes svært mye fin natur som man kan dra nytte av og nyte, på vinteren så er det gode skimuligheter og på sommeren så kan man bruke skogsområdet som ligger rundt byen til å gå turer og lignende. Det ligger ved sjøen så det er selvsagt mulighet for å bruke vannet til alle ting som er relevant, for eksempel å dra på båttur eller drive med vannski.

2017-05-29T20:20:51+00:00