Ting å oppleve i Trondheim

opplevelser trondheimDet er nemlig en rekke andre ting man kan oppleve i Trondheim og det er årsaken til at personer drar på reise til byen, det finnes bra kveldssol i byen, eller med andre ord så er solen oppe sent på kvelden også, noe som er svært spesielt for personer som ikke er vant med dette eller som ikke har opplevd det så ofte.

Andre ting som er kjekt med Trondheim er det er nærme strender og det er svært mye sol i dette området noe som gjør det svært behagelig for de fleste som liker et slikt klima. Men det må tas med en klype salt da det mest sannsynlig vil oppleves som kjølig for personer som vant til et varmere klima. Som for eksempel personer fra Sør-Amerika, Japan, Afrika, India og sør i Europa. I motsetning til disse landene så vil nok klimaet i Trondheim defineres so ganske mye kjøligere, landende nevnt ovenfor har blant annet tropenetter, noe som ikke forekommer i Trondheim eller i Norge generelt sett. Noen syntes dette er positivt (minadvokatitrondheim.no), mens andre ikke liker det. Det har nok noe med hva man er vant til, de fleste nordmenn syntes nok det ikke er noe galt med det, det er tross alt denne temperaturen og denne klimatypen nordmenn er vant til. Men når det er sagt så tror jeg ikke at det ville blitt så mye klaging dersom temperaturen hadde økt, det er tross alt ganske kaldt i Trondheim og i Norge generelt. Sommeren varer også kun i 2-3 måneder noe som ikke er så mye å skryte av. Sommeren i Trondheim er ofte ganske dårlig også og i motsetning til varmere land så kan man ikke forvente at det er varmt hver dag.

Men for å bytte tema så finnes det mange andre gode ting med Trondheim, det er blant annet mange gode restauranter hvor man kan nyte god mat og god drikke. Det er også mye forskjellig å velge i, man har blant annet Thaimat, burgershapper, italiensk mat og masse annet, i forskjellige prisklasser.

Ai Suma er en svært god italiensk restaurant i Trondheim som mikser gammeldags interiør med moderne italiensk inspirert mat.

Almas restaurant og bar lover en smaksopplevelse som støtter den moderne skandinaviske kokkekunsten, men vær forsiktig så du ikke møter på Alma da hun kan være ganske så ufin dersom du ikke skulle være fornøyd med maten.

 

2017-05-29T20:20:51+00:00